banner

Kindervakantieweek met braderie in Haaren


Hopelijk zijn de timmerskills in Haaren weer bijgespijkerd, want van 13 t/m 17 augustus is het tijd voor de kindervakantieweek. 17 augustus is er ook een braderie!

Tijdens het thema van dit jaar, ridders & jonkvrouwen, wordt er weer veel getimmerd, geknutseld en gespeeld! Je bent van harte uitgenodigd om tijdens de week een kijkje te nemen op het KVW-terrein bij Nemelaer en iets van de geweldige sfeer mee te pikken. Dit jaar staan 327 kinderen te trappelen om te beginnen aan de KVW! Dat gaat gebeuren onder begeleiding van een hele hoop enthousiaste vrijwilligers, hulpouders, hulpopa’s en hulpoma’s die deze week klaar staan. Daarnaast zijn er veel bedrijven en andere organisaties in Haaren die ons op allerlei manieren sponsoren en zo bijdragen aan een fantastische week. Wij hebben er dan ook super veel zin in!

Braderie 17 augustus
Op vrijdagavond 17 augustus vindt van 18.00-20.00 uur onze jaarlijkse braderie plaats op het plein voor het gemeentehuis. Iedereen is welkom! Voor kinderen die niet meedoen aan KVW Haaren zijn er voor €2,50 kaartjes te koop bij de ingang, om deel te nemen aan alle leuke activiteiten.

Delen: