banner

Geef aan KWF collecte in Oisterwijk


De collecteweek van KWF Kankerbestrijding start op zondag 2 september. In deze week gaan bijna 150 collectanten in Moergestel, Oisterwijk en Heukelom de straat op om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Elke euro die onze collectanten ophalen, draagt bij aan onze missie: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Willemijn: “Dankzij onderzoek is mijn broer, nadat hij op 2-jarige leeftijd behandeld is voor leukemie, inmiddels 14 jaar” In 2017 is in Moergestel, Oisterwijk en Heukelom ruim € 11.000 voor het KWF opgehaald.

De Oisterwijkse jeugd gaat op pad voor KWF in Oisterwijk.

Samen komen we steeds dichterbij
Samen met miljoenen mensen dromen wij van een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wereldwijd werken wetenschappers naar die dag toe. Zo snel als zij kunnen. Zo snel als wij hen in staat stellen. Help daarom mee en geef tijdens de collecteweek. De collectant van KWF komt in de week van zondag 2 t/m 8 september bij u aan de deur of u komt onze collectanten tegen in winkelcentra, op drukke plekken in het stadshart of bij evenementen. Elke collectant kan zich legitimeren en is te herkennen aan het rood-wit-blauwe logo met de krab en aan het Keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving.

Collectant gemist?

Dan kunt u op de volgende manieren toch een bijdrage leveren:

– Doneer online via kwf.nl/collecte
– Doe een eenmalige donatie via de machtigingskaart, die de collectant achterlaat als u niet thuis bent
– Sms ‘gift’ naar 4333 en investeer eenmalig 3 euro

 

DTZ logo low