banner

Festival bij Jongeren Vakantieweek Moergestel


Van 13 tot en met vrijdag 17 augustus zijn er overal in het dorp Moergestel diverse activiteiten voor de basisschooljeugd. Heb je zin in zomers vermaak, kom dan zeker een keer kijken!

Lekker gezellig bij  de Jongeren Vakantieweek in Moergestel (Foto Rick Denissen).

De beschikbare tickets zijn totaal uitverkocht, de vergunning is verleend, en dus kan het JVW festival maandag 13 augustus losbarsten. Het programma, met locaties en tijden, kun je vinden op www.jvwmoergestel.nl. Voor iedereen die niet de beschikking heeft over internet: het programma hangt op diverse plaatsen in het dorp, onder andere in Den Donk, Stanislaus en bij de supermarkt. De vrijwilligers hebben er zin in!

Uitgelicht
Twee activiteiten pikken we graag uit het programma: De Uitmarkt gehouden op de sportvelden van Roef op vrijdagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur, en de afsluitende Parade op vrijdagavond 18.00 uur startende vanaf de Bosstraat naar het St. Jansplein. Er is nog veel meer, dus kijk zeker even op www.jvwmoergestel.nl voor het volledige programma!

Delen: