banner

Denk jij mee over het veld bij Wijkcentrum Waterhoef?


Stichting Oisterwijk centraal nodigt, samen met een aantal andere organisaties en buurtbewoners, alle omwonenden en gebruikers van Wijkcentrum de Waterhoef 100 uit voor een Tentmoment. De vraag die aan hen gesteld gaat worden is: Hoe kunnen we dit buitenterrein verfraaien en wat is hier te realiseren? U bent welkom om mee te denken.

Ideetjes opdoen en meepraten tijden het tentmoment in de Waterhoef.

Kom jij ook naar het TentMoment op zaterdag 1 september 14:00 t/m 16:00 uur op het veld van Wijkcentrum de Waterhoef? Er zijn al leuke ideeën bedacht door kinderen uit de wijk om het veld bij Wijkcentrum de Waterhoef op te knappen. De kinderen uit de wijk hebben een handtekeningenactie gehouden, waarmee ze veel medewerking kregen voor hun ideeën voor meer speelruimte op het veld. Ook het bestuur van het wijkcentrum heeft goede ideeën voor een betere bereikbaarheid naar het wijkcentrum en meer…

Ben je benieuwd en heb je ook een idee of suggestie? Kom gerust even langs. Voor koffie en de thee wordt gezorgd.

Delen: