banner

Binnenkort weer Garagesale in Waterhoef Oisterwijk


Op zondag 2 september 2018 gaan inwoners van de wijk Waterhoef weer lekker vanuit hun eigen huis, garage of tuin spullen verkopen. De garagesale wordt door enkele buurtbewoners georganiseerd; ContourdeTwern ondersteunt hen daarbij met enkele praktische zaken.

Garagesale in de Waterhoef

Net als voorgaande jaren zijn inwoners van Oisterwijk en omstreken welkom bij de garagesale om tussen 10.00 en 16.00 uur te komen kijken, keuren en kopen! Bij de deelnemers aan de garagesale zullen plattegronden beschikbaar zijn met alle adressen van deelnemers. Er zijn al veel aanmeldingen bij de organisatie binnengekomen, maar inwoners van de Waterhoef kunnen zich nog steeds aanmelden! Want hoe meer deelnemers, hoe gezelliger!

Aanmelden als verkoper voor de garagesale kan bij Henny Bekers, Terburghtweg 159, via telefoonnummer 013-8899337 of bekers1958@hotmail.com. Deelname aan de garagesale als verkoper is gratis.

Dus woont u in de wijk Waterhoef en hebt u nog overbodige spullen staan, meld u dan aan als verkoper voor de garagesale op zondag 2 september 2018! Grote kans dat uw overbodige spullen een leuk bedrag opleveren en u hebt weer wat meer ruimte in uw huis / schuur / garage!

Delen: