banner

Wat is de grote vraag van Oisterwijk?


Wat is het grote vraagteken in Oisterwijk?

De Parelkwis die op 29 september en 6 oktober plaats vindt in Oisterwijk. Niet alleen een nieuwe ervaring, maar ook een avond vol vragen, letterlijk!

Doe je mee?

Zoals je kunt zien is het organiserende team al enthousiast. Zijn jullie dat ook? Meld je dan snel aan!

Op 29 september komt een lid van jou team het kwisboek ophalen, en ga je samen aan de slag op een zelfgekozen locatie. In de kantine van je bedrijf of je vereniging, bij iemand thuis of je claimt een café. Zorg dat er van allerlei ‘soorten’ mensen in je team zit: rekenwonders, bekende Oisterwijkers, creatievelingen, mensen met kennis van geschiedenis, jong en oud enz. Je maakt dan de meeste kans de antwoorden te weten.

Op 6 oktober om 20.00 uur ga je in Tiliander gezamenlijk met de jury en de andere teams kijken wie er hét Parelteam van Oisterwijk is geworden. Een feestelijke avond met muziek van brassband Toeba Djoezz en een DJ.

Inschrijven
Heb je al een team samengesteld of ben je er nog een aan het vormen? Je kunt je inschrijven via www.parelkwis.nl

Delen: