banner

Open imkerijdag in Haaren


Twee Haarense imkers doen mee aan de landelijke open imkerijdag op zondag 15 juli van 11.00 tot 16.00 uur. Op Landpark Assisië in Biezenmortel, want daar staan hun bijen.

De imkerij van de Haarense imkers

Zij nodigen u uit om kennis te komen maken met de imkers Zij kunnen alles vertellen over hun interessante en belangrijke hobby. Behalve honingbijen spelen  ook andere insecten een belangrijke rol in de voedselvoorziening van mens en dier. Ten behoeve van deze insecten is er een insectenhotel ingericht.

Het park is te bereiken vanaf de Hooghoutseweg , gelegen langs de spoorlijn. U moet parkeren op het centrale parkeerterrein, op 100 meter vanaf de ingang aan uw linkerzijde. Vanaf het parkeerterrein wordt de route met pijlen aangegeven. Fietsen kun je bij de bijenstand plaatsen. Een wandeling door het prachtige park is ook zeker de moeite waard!

 

Delen: