banner

Open dag bijenhal St. Ambrosius Oisterwijk


Op zaterdag 14 juli is de landelijke open dag van alle bijenhouders. Ook de Oisterwijkse Vereniging voor bijenteelt organiseert deze dag een open dag.

De bijenhal

De Biehal is open van 12:00-17:00 uur. Er is een demonstratie honing slingeren en u kunt de honing proeven en ruiken. Er worden koninginnen gemerkt en u kunt meer over de bijen te weten komen. Er zijn 3 imkers aanwezig die U alle benodigde informatie kunnen verschaffen over de bijen en het belang van de bijen voor de bestuiving. Ze kunnen u ook vertellen wat u kunt doen , mocht U interesse hebben in bijen houden.

De Biehal is gelegen achter de Hermitage en het A.Z.C. te Oisterwijk aan de Nemelaerweg (te bereiken via Gemullehoekenweg en Vennelaan/Scheibaan). Op genoemde dag wordt met pijlen de te volgen richting duidelijk aangegeven. De open dag is gratis en iedereen is van harte welkom.

Hieronder een film van een eerdere open dag in de Biehal:

Delen: