banner

Open dag bij Haarense kruidentuin


Het Kruidenrijk in Haaren houdt op zondag 15 juli van 12 – 16 uur Open Tuin Dag.

De Tuin van het Kruidenrijk is nu, ondanks de droogte, erg mooi. Veel bloemen, vooral paarse, bloeien nu en de tuin is een lust voor het oog. In de zeer mooi aangelegde kruidentuin, in het Groene Woud, worden zo`n 70 soorten geneeskrachtige planten geteeld. Uit deze tuin komen de biologische kruiden die worden verwerkt in de vele producten die Het Kruidenrijk maakt. Het is een plek die aangenaam is voor mens, plant en dier. De tuin heeft een enorme biodiversiteit.

De toegang is entree vrij, en ligt aan het zandpad aan de Kapelweg 9 in Haaren. Buiten krijgt u een rondleiding door de tuin, u kunt een tijdelijke tattoo laten schilderen en uiteraard kunt u van de tuin, de kruiden, de vlinders, de vogels en de zon genieten. Binnen kunt u de kruidendrogerij bezichtigen, u krijgt uitleg over de verschillende producten, en er is een kruidenkwis.

Delen: