banner

OERRR Kinderyoga in het Oisterwijkse bos


Kinderyoga is een combinatie van yoga, beweging, expressie en spel. Spelenderwijs maak je contact door middel van oefeningen, bewegingen en je zintuigen. Doe jij mee op zaterdag 4 of woensdag 8 augustus?

Fladderen als een vlinder en groeien als een boom

Kinderyoga in het Oisterwijkse bos

Bij deze activiteit ga je op avontuur in het bos! Samen beleven wat je van de natuur kan leren. Hoe ontpopt een rupsje zich tot vlinder? Fladder als een vlinder en waai als de wind. Groei uit van een piepklein zaadje tot een bloem en leer hoe je stevig staat als een boom. Na de yogales maak je een krachtstok van dingen die je vindt in de natuur.

Ga ook mee!
Deze activiteit is op 4 augustus speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar en op 8 augustus voor kinderen van 4 tot 7 jaar, beide dagen om 13:30 uur bij het bezoekerscentrum in Oisterwijk en rond 15:30 uur zit de middag erop. Leden van Natuurmonumenten en OERRR betalen 4 euro voor deze activiteit, voor niet-leden kost de activiteit 7 euro. Alle kinderen die meedoen, krijgen gratis het mooie Doe Boek van Het Groene Woud.

OERRR is overal
Een stap buiten de deur, is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur naar je glimlacht. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken.

Meld je snel aan via natuurmonumenten.nl/agenda of bij Bezoekerscentrum Oisterwijk.

Delen: