banner

Kunst op kasteel in Haaren


Vanaf zondag 8 juli start in kasteel Nemerlaer in Haaren een schilderijen expositie van Marianne van Nunen. De tentoonstelling loopt tot en met zondag 30 september.

Marianne van Nunen exposeert in kasteel Nemerlaer.

Marianne van Nunen schildert abstract en figuratief in olie, acryl en aquarel. Haar driedimensionale werk bestaat uit het vervaardigen van bronzen sculpturen. Zij is geboren in Tilburg maar woont inmiddels al een aantal jaren in de Franse Ardennen.

Haar figuatieve werk kenmerkt zich door de grote mate van detail. Haar, voornamelijk, vrouwenfiguren leiden een eigen leven op het doek. Het kleurgebruik is gedurfd en verrassend. Maar zij mijdt de spanning niet door bijvoorbeeld zwart-wit als contrast neer te zetten. Dit maakt haar werk zeer afwisselend en boeiend.

Kasteel Nemerlaer is geopend op zondagen van 11.00 uur tot 17.00 uur. Voor het behoud van het kasteel wordt een entree gevraagd van € 5,00. Buiten de openingstijden is het mogelijk om voor groepen afspraken te maken voor de tentoonstelling van Marianne, of voor rondleidingen en lezingen, verzorgd door de kasteelvrouwe Carole Vos, bereikbaar op 06-49264784 of stuur een email naar: carolevos@gmail.com.

Delen: