banner

Kinderen mogen niet dood gaan aan kanker!


Na een inzamelactie met de sportprestatie van vader Jurgen op de Alpe d’HuZes, organiseert moeder Karin met haar dochter Senna nu een actie met maar liefst 24 lopers bij de Tilburg ten Miles.

Luna (midden) had een wens, die mogelijk werd gemaakt door Make a Wish: Trouwen met haar vader, moeder en zusje…

‘Ons doel is zoveel mogelijk geld inzamelen voor Kika. Kinderen mogen niet dood gaan aan kanker en er is hard geld nodig voor extra onderzoek. Onderzoek om kinderen te genezen, maar ook geld voor onderzoek om behandelingen te verbeteren, zodat de kwaliteit van het leven van kinderen met kanker wordt verbeterd,’ aldus Karin van Riel. Samen met haar dochter Senna gaat ze geld inzamelen voor Kika (Kinderen Kankervrij). ‘Wij hebben een team van 24 lopers en gaan lopen op 2 september tijdens Tilburg Ten Miles. In ons team lopen zowel kinderen als volwassenen, veel uit de gemeente Oisterwijk.’

Moeder en dochter Van Riel

Luna
Dochter Senna (13) is de oudste in het gezin. Na haar werd dochter Luna geboren. ‘Helaas is Luna maar 9 jaar oud geworden. Afgelopen december is Luna overleden aan een zeer zeldzame kankersoort: leptomeningeale melanocytose. Mijn man en ik vinden het belangrijk dat Luna centraal staat bij de keuzes die we maken. Luna is tijdens haar ziekte “volwassen” geworden en wij zijn als ouders en grote zus van Luna ontzettend trots op haar. Luna is 9 maanden ziek geweest. Tijdens deze 9 maanden heeft ze het maximale gedaan om iedere dag te genieten.’

Wie Senna en haar moeder wil steunen, klikt op onderstaande link.

 

Delen: