banner

Groep 8 neemt afscheid van Darwin Oisterwijk


Vrijdagochtend werd op obs Darwin in Oisterwijk op ludieke wijze afscheid genomen van groep 8.Iets na 8.30 uur kwamen twee brandweerwagens met loeiende sirenes aanrijden om deze schoolverlaters samen met hun 2 leraressen uit de klas te halen.

Groep 8 Darwin neemt afscheid.

Natuurlijk was dit schrikken, maar al snel vonden ze het gaaf. Ze werden afgezet bij Café Koosje waar ze een heerlijk ontbijt kregen en een stuk taart. Na een speurtocht door het dorp kwamen ze weer terug op school. Daar werden ze over de paarse Darwin loper uit school ‘geveegd’. Er stonden twee grote afscheidspoppen met een super gaaf spandoek ertussen, om ze uit te zwaaien, en ze kregen een ijsje. Bij sommige waren er wat tranen, maar dat hoort er een beetje bij.

Op naar het voortgezet onderwijs, nu eerst een fijne vakantie gewenst!

Delen: