banner

Gratis naar theatervoorstelling in Natuurtheater Oisterwijk


Amio en de pimpelpaarse dinosaurus gaat wegens succes in reprise. En ook de actie voor minima krijgt een vervolg. Voor iedere vooraf verkochte entree kaart, gaat een gratis kaart naar mensen met een kleine beurs. Een initiatief waar wij graag de aandacht op vestigen!

Amio heeft zijn grote wagen midden in het theater geparkeerd en belooft het publiek een spannend zwaardgevecht, een adembenemende dans en natuurlijk een pimpelpaarse dinosaurus! Tante Josefien mag dat allemaal gaan regelen, maar uit de bosjes komt een roze schurk tevoorschijn met een schaamnaam en een plan om Amio te vangen. Ben jij dit keer de held die Amio en Tante Josefien helpt om de schurk te verslaan?

Amio in Natuurtheater Oisterwijk

“Amio en de Pimpelpaarse dinosaurus” is een knotsgekke, interactieve, muzikale familievoorstelling voor grote en kleine kinderen van alle leeftijden. Op 18 en 19 augustus om 14:00 uur te zien in Natuurtheater Oisterwijk; entree bedraagt €7,50 en kinderen tot 1 jaar mogen gratis mee. De voorstelling duurt ongeveer 3 kwartier, dan volgt er een korte pauze en na de pauze is er een gratis meet & greet met Amio en Josefien.

Donatie

Koop je vooraf een kaartje, dan doneer je automatisch een kaartje aan iemand die zo’n voorstelling gratis kan bijwonen! Voor elke kaart die van tevoren gereserveerd wordt, geeft de organisatie  gratis toegang aan een gezin met een kleine beurs. Dit doen zij in samenwerking met o.a. Quiet Tilburg en Stichting Oisterwijk Centraal.

DTZ logo low

Delen: