banner

Geslaagde Bunders Beach Party in Oisterwijk


Vorige week vrijdag was het weer Bundersdag! Het warme weer sloot perfect aan bij het thema Bunders Beach Party.

Een druk bezochte Bundersdag.

Er waren kramen met zelfgemaakte spullen van de leerlingen, schmink, glitters en armbandjes. Ook Humanitas was aanwezig met een kraam. Dankzij de hulp van vele ouders waren er volop cakejes, pannenkoekjes, fruit en nog veel meer lekkernijen die ook te koop werden aangeboden. De ijscowagen, snoepkraam, barbecue en slush puppy machine maakte het ‘buffet’ compleet.

Verder waren er leuke spellen op het schoolplein, veelal met water wat zorgde voor wat verkoeling. De DJ draaide muziek en er werd volop gedanst. Toen de kinderen zelf door de microfoon mochten zingen was het helemaal één groot feest. Wat een talenten!

Delen: