banner

Rode Kruis collecteweek Oisterwijk


Van 24 tot en met 30 juni gaat de jaarlijkse collecteweek van het Rode Kruis van start.

rode kruisDuizenden vrijwilligers gaan deze week door heel Nederland met de collectebus langs de deuren. Zo ook zal in de Rode Kruis afdeling Oisterwijk-Haaren in de kernen Oisterwijk, Moergestel, Haaren, Helvoirt, Esch en Biezenmortel door ruim honderd collectanten worden gecollecteerd. De opbrengst van de collecte gaat geheel naar activiteiten in onze regio. Denk daarbij aan de bijzondere vakanties, die het Rode Kruis organiseert voor senioren en mensen met een beperking in een van de Rode Kruis vakantie hotels, vakantie bungalow in Someren of vakantieschip J.Henry Dunant. Ook andere activiteiten van het Rode Kruis in onze regio, zoals recreatieve middagen, cursussen etc. worden hiervan betaald.

Het Rode Kruis hoopt op uw steun om zowel regionaal als landelijk haar activiteiten te kunnen voortzetten. Geef een bijdrage aan de collectanten!!!

DTZ logo low

Delen: