banner

Parkeren KVL Oisterwijk mag hier dus echt niet!


Blijkbaar is de boodschap aan de bezoekers van ons mooie Oisterwijk, en die van ondernemers en evenementenorganisaties aan hun gasten, nog niet duidelijk. 

Parkeren op KVL mag alleen in de vakken!

Parkeren mag hier dus echt niet, en de BOA’s delen boetes uit, zonde van het geld! ‘Het gaat hier om openbaar gebied. Voor heel het KVL terrein geldt de parkeerverbodszone. Dit betekent dat niet buiten de vakken mag worden geparkeerd,’ aldus de woordvoerder van de gemeente. Inwoners waren verbaasd, dat ze zelf netjes in de vakken moeten parkeren, maar bezoekers aan bedrijven en evenementen op het terrein hun auto’s kris-kras neerzetten op diverse terreinen.

Dit parkeergedrag levert een boete op …

‘Ook de nieuwe eigenaar van de KVL gebouwen zal moeten voldoen aan de parkeernormen en zal daarvoor parkeervoorzieningen realiseren, mogelijk ondergronds. Elke gebruiker, of dat nu een bewoner, bezoeker of werknemer is van het KVL-terrein,  kan gebruikmaken van de aanwezige parkeervoorzieningen, bijvoorbeeld de (tijdelijke) parkeerplaats aan de Ambachtstraat.’

De BOA’s houden ook op deze plekken het parkeren ook in de gaten. Ook op de dag dat deze foto’s zijn gemaakt hebben zij auto’s weg laten zetten of bekeurd.

 

Delen: