banner

Nationale Sportweek Sportdag in Oisterwijk


Middenin de Nationale Sportweek kun je op woensdag 26 september meedoen aan de Oisterwijkse Sportdag! Zet de datum vast in je agenda en vertel het verder, zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen!

Een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Doe je ook mee? Het belooft een sportieve dag te worden voor kinderen, volwassenen, ouderen en mensen met een beperking.

De organisatie is nog volop bezig om een sportief programma samen te stellen. Ook de tijden maken ze later bekend. Maar we verklappen alvast dat je in ieder geval mee kunt doen met zwemmen, tennissen, jeu de boules, voetbal, trampolinespringen, judoën, rolstoelbasketbal, (duo)fietsen en wandelen. Voor iedereen is er genoeg te beleven!

De Oisterwijkse sportdag wordt georganiseerd door Natuurlijk Gezond Oisterwijk, Optisport de Leye en Jump XL Trampoline Park Oisterwijk samen met de Oisterwijkse sportverenigingen.

Wie neem jij mee?
Woensdag 26 september
Locatie: D’n Donk & De Leye
Tijd: 9.00 – 21.00 uur
Schrijf je in via :
www.natuurlijkgezondoisterwijk.nl
Moeite met digitaal inschrijven?
Bel: 013-5210506

DTZ logo low