banner

Leer programmeren in Oisterwijkse bieb


De CoderDojo is een workshop voor kinderen en jongeren om te leren programmeren! Je moet wel al een beetje handig zijn met de computer.

In een groep van maximaal 50 deelnemers uit groot-Oisterwijk, maak je kennis met het programma scratch en kun je met een klein beetje hulp zelf aan de slag gaan om jouw digitale skills in te zetten om bijvoorbeeld computerspelletjes te maken. We gaan ervan uit dat je over een laptop beschikt (géén Ipad) en dat je dus een beetje computerskills hebt. We willen wel graag dat je je online aanmeldt zodat wij weten hoeveel kinderen er komen. Schrijf je snel in, want we hebben maar beperkte plaatsen! zie hieronder…

De Coderdojo in Oisterwijk

Ook zijn we altijd op zoek naar ouders die handig zijn met computers, zij kunnen zich ook aanmelden om te komen helpen, verstand van programmeren is niet noodzakelijk. Deze ouderaanmelding vind je ook in de inschrijvingslink hieronder.

Checklist:
• Zin om te coderen?
• Heb je een laptop?
• Heb je je ingeschreven?
Dan ben je van harte welkom op vanaf 14:45 uur bij de CoderDojo Oisterwijk, in Tiliander op de eerste etage bij de oude Bibliotheek Oisterwijk, op donderdag 28 juni van 15.00 tot 17.30.
Inschrijven kan hier (klik)
Voor dringende vragen: coderdojooisterwijk@gmail.com