banner

Klachtenlijn Intents Festival Oisterwijk


Vandaag tot en met zondag vindt in Oisterwijk het jaarlijkse Intents Festival plaats. Dit festival is een van de grootste in Nederland en wordt bezocht door danceliefhebbers uit heel Europa.

Vuurwerk bij Intents Festival Oisterwijk (Foto: Masja Vlaminckx).

De gemeente Oisterwijk wordt door de organisatie van Intents in een vroeg stadium betrokken bij de voorbereidingen en de aanvraag van de evenementenvergunning. Tijdens een evenement als Intents Festival worden zowel door de organisatie als door de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) op verschillende locaties en momenten metingen gedaan.  Ook dit jaar doet de organisatie van Intents Festival er alles aan om de overlast te beperken. Mocht u toch overlast ervaren, kunt u dit melden bij de organisatie van Intents via 013-7009767 en/of de Milieuklachtencentrale van de OMWB via (073) 681 28 21.

De gemeente, vele inwoners en onze redactie, wensen de organisatie, vrijwilligers en bezoekers een fijn weekend!

Delen: