banner

Gratis naar Oisterwijkse kermis


Met een testgezin, en dit jaar ook een vlogger, wil de gemeente Oisterwijk de kermis onder de aandacht brengen.

De twee testgezinnen van 2017 op de Oisterwijkse kermis.

Zijn jij en je gezin échte kermisliefhebbers? En zijn jullie ook goed in het maken van filmpjes? De gemeente zoekt twee gezinnen uit de gemeente Oisterwijk om de Oisterwijkse kermis te beoordelen. De kermis wordt gehouden van 13 t/m 18 juli. Samen met jouw gezin, mag je op zondag 15 juli tussen 13.00 – 18.00 uur gratis alle vermaakzaken, oefeningsspelen, kinder- en familieattracties, eet- en verkoopzaken testen en beoordelen.

Voor 1 gezin is het verzoek daarbij filmpjes te maken. Het andere gezin maakt een fotoverslag. De gemeente zoekt een gezin met kinderen tot en met 8 jaar en een gezin met kinderen tussen 8 en 16 jaar. Aanmelden kan tot en met 27 juni via kermisoisterwijk@gmail.com Vermeld daarin namen en leeftijden. Geef ook aan of je gezin een fotoverslag of juist een vlogverslag wil maken.

 

Delen: