banner

Fietser aangereden op rode fietspad Oisterwijk


Omstreeks 14:30 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen een auto en een fietser op de oversteekplaats aan de Beardijk in Oisterwijk.

Fietser aangereden op rode fietspad bij de Baerdijk in Oisterwijk (Foto: Toby de Kort).

Een oudere man op zijn fiets werd vanmiddag geschept en viel op het wegdek. Omstanders hebben eerste hulp verleend. Een ambulance heeft de man met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Zowel de fiets als de auto liepen schade op.

Bij de oversteekplaats staan grote gele stopborden voor de automobilisten, maar deze rijden regelmatig door. Hoewel het aantal aanrijdingen enkele jaren terug na de aanpassingen van de oversteek is afgenomen, blijft het een gevaarlijk en druk punt. Ook is in sommige situaties het zicht beperkt.

Delen: