banner

Collecteer voor het KWF in Oisterwijk


De KWF-afdeling Moergestel, Oisterwijk en Heukelom zoekt nog collectanten. Met slechts 3 uurtjes van je tijd breng je de dag dat we kanker verslaan dichterbij. Collecteer dus mee in jouw eigen buurt tijdens de KWF-collecteweek van 2 t/m 8 september.

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. KWF Kankerbestrijding heeft als ideaal een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. KWF-afdeling Moergestel, Oisterwijk & Heukelom helpt mee door geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Samen komen ze steeds dichter bij een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Collecteer mee
Tijdens de KWF-collecteweek gaan in de gemeente Oisterwijk bijna 150 collectanten de straat op. Om zoveel mogelijk huishoudens te kunnen bereiken, is KWF op zoek naar nieuwe collectanten in Moergestel, Oisterwijk en Heukelom.

Collecteer mee! Meld je aan via kwf.nl/collecte

DTZ logo low

Delen: