banner

Afscheidsmis sluiting Joanneskerk Oisterwijk


Op 24 juni tijdens de Heilige Mis van 11 uur in de Joanneskerk aan de Lind in Oisterwijk wordt afscheid genomen van diaken Kees Schrama en zijn vrouw Annie.Dit echtpaar is meer dan 12 jaar verbonden geweest aan de Joanneskerk. Deze kerk gaat binnenkort sluiten en zal een nieuwe bestemming krijgen.

Op verzoek van de bisschop zijn Annie en Kees vanuit Liempde, waar ze het heel erg naar hun zin hadden, naar Oisterwijk gekomen en hebben hun beste krachten gegeven aan de Joannes gemeenschap. Kees en Annie hebben, zoals een parochiaan het verwoordde, de saamhorigheid in de parochie gebracht. De kerk werd één gemeenschap. Dat is te zien aan de vele vrijwilligers die met veel inzet en plezier geholpen hebben met verschillende taken.

Kees en Annie Schrama

Kees was diaken en leider van de kerk, wat hij met zijn kordaat optreden fantastisch gedaan heeft. Annie heeft ook veel taken op zich genomen. De kinderkerk, het schoonmaken van de kerk, vrouwenochtenden, het bijwonen van de Parochieraad, het verzorgen van de schoenendoos-acties, meewerken aan de Alpha-cursus en overal helpen waar haar hulp nodig was. En de vele kopjes koffie die ze uitgeschonken heeft. Want iedereen was ’s morgens welkom in de keuken van de pastorie om koffie te drinken. En niet te vergeten, Kees en Annie hebben liefdevol pastoor Ad Kennis opgenomen in hun huis.

Parochianen, oud-parochianen, vrienden en bekenden van Kees en Annie zijn van harte welkom op 24 juni om 11 uur in de Joanneskerk. Pastoor Ad Kennis gaat voor in deze Mis, geassisteerd door diaken Kees Schrama. Na afloop is er koffie/thee met wat lekkers in de tuin van de kerk (bij mooi weer, anders in de Kelderzaal van de kerk) om afscheid van Kees en Annie te nemen en hen de hand te schudden. Kees gaat als diaken aan de slag in de Heilig Hart kerk in Boxtel.
Namens de hele kerkgemeenschap willen we Kees en Annie van harte bedanken voor alles wat ze gedaan hebben voor de kerk en wensen ze heel veel succes in hun nieuwe woonplaats Boxtel.

Delen: