banner

15 jarig jubileum Intents Festival Oisterwijk moet gevierd worden


Hardstyle muziek, een lekker zonnetje, spectaculaire stages en gestamp: dit weekend gaat Intents Festival weer van start! Het festival viert dit jaar haar 15e verjaardag en daarvoor is een special thema bedacht: “The Ultimate Celebration”.

Door Lisa van Huijkelom

De Oisterwijkse Lisa van Huijkelom is tweedejaars student Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht, en schrijft enkele artikelen over activiteiten in haar woonplaats.

The Ultimate Celebration gaat over het 15jarige bestaan van het festival. Intents Festival begon in 2004 met het eerste evenement. Ze zijn zelfs zo ver uitgegroeid dat ze een paar jaar geleden zijn uitgeroepen tot het grootse festival van de Benelux. Het festival staat voornamelijk bekend om haar spectaculaire podia en showelementen. In 2009 kwam het festival met haar eerste thema namelijk “Natural Insanity”. De jaren daarop volgde meerdere thema’s, die elk jaar weer groter werden uitgevoerd. Al deze thema’s zijn dit jaar terug te zien, The Ultimate Celebration is verpakt in een mooi feestje waar van alle thema’s uit de afgelopen jaren wat terug te zien.

Lees verder onder de film


Toen Intents in 2013 haar 10-jarige bestaan vierde, werd er al teruggeblikt naar de voorgaande edities. Dit jaar wordt er nog groter uitgepakt, want er zijn meer thema’s te belichten en wordt de lat nog hoger gelegd door de thema’s nog meer terug te laten zien in het festival.

De Intents Camping is geopend op vrijdag 1 juni vanaf 12:00, maar het echte feestje begint zaterdag 2 juni vanaf 11:00 tot 00:00. Zondag is alweer de laatste dag en deze duurt van 13:00 tot 23:00, waarbij er een spetterende eindshow wordt verwacht zoals alleen Intents Festival kan.

Een kijkje op het festivalterrein, en een tipje van de sluier:

Delen: