banner

Volgende stap in fusie voetbalclubs Oisterwijk


Onlangs zijn de leden van de drie verenigingen een werkgroep gestart. De werkgroep is verantwoordelijk voor het creëren van een nieuwe identiteit voor de fusieclub. Eenheid is het sleutelwoord, ‘wij willen zoveel mogelijk mensen betrekken in ons proces, zodat we het bestuur een goed plan kunnen presenteren.’

De eerste stap is gezet, door middel van een enquête die alle leden van RKSV Oisterwijk, SV Nevelo en RKSV Taxandria hebben ontvangen. Ruim 600 respondenten hebben hier gehoor aan gegeven. De volgende stap is het organiseren van een workshop. Deze workshop vindt plaats op woensdag 16 mei om 19:30 uur in de kantine van SV Nevelo. Op deze avond kunnen de leden meedenken en samenwerken aan de nieuwe toekomstige voetbalclub van Oisterwijk.

Wie aanwezig wil zijn, stuurt een mail naar fusiecluboisterwijk@gmail.com

 

Delen: