banner

Terrasconcert bij Mie Pieters Heukelom en op Kiosk


De Tour de Kiosques & Terrasses is een initiatief van de Stichting ELBRIMALE Fonds te Vught, die al jarenlang muziekevenementen organiseert. Doelstelling daarbij is om musici, zowel (semi-) professionals als amateurs, een podium te bieden en dit zonder winstoogmerk.

Terrasconcert bij Mie Pieters

In de maanden mei tot/met augustus geven Leo Willemen ~autodidact pianist ~ én zanger/gitarist Nico Weijns op 7 bijzondere plaatsen samen een concert; de aftrap vindt plaats bij Café Mie Pieters op 27 mei a.s. van 15.00 tot 17.00 uur; een gevarieerd repertoire van classics, evergreens, (licht) klassiek, luisterliedjes etc.,

Zondagmiddag 22 juli tevens te beluisteren op de Kiosk in Oisterwijk van 14.00 tot 16.00 uur.

De toegang is geheel gratis, met naar wens een vrijwillige bijdrage.

Delen: