banner

Oisterwijk Nieuws nu ook via LinkedIn


LinkedIn is het social-media platform voor ondernemers en de werkende mens.

En ja, nog steeds allemaal gratis te zien, kijken en lezen…

Enkele weken geleden zijn we op proef begonnen met het delen van het Oisterwijkse nieuws, via dit zakelijk platform. Zoals we ook al jaren via Twitter en Facebook, e-mail nieuwsbrief, diverse regionale websites en Google Nieuws onze berichten verspreiden, doen we dat nu ook via LinkedIn.

Proef

Met name tijdens de recente ophef over Facebook, werden we gemotiveerd om u als lezer nog meer alternatieven te bieden. De keuze is immers aan de lezer, waar hij of zij graag ons Oisterwijkse nieuws leest!

Anders dan bijvoorbeeld bij Facebook, reageren lezers op LinkedIn minder, is er een rustigere omgeving en zijn de lezers daar meer gericht op professionele interesse en omgang. Het is voorlopig nog een proef, waarbij we over een paar maanden bekijken of, en in welke vorm voortzetting gewenst en zinvol is.

Volg ons!
Hieronder een aantal mogelijkheden om de berichten van Oisterwijk Nieuws te volgen:

Ontvang dagelijkse een e-mail

Lees en retweet via twitter

Like en deel ons op facebook

Bekijk ons per wijk

Kijk via Google Nieuws

Volg ons via LinkedIn

Delen: