banner

Nieuwe gerechten Bij Wout in Moergestel


Een nieuwe menukaart bij ‘Bij Wout’ in Moergestel.

Direct naast de kerk, met gratis parkeerplekken voor de deur…

‘Bij Wout is het niets anders dan genieten,’ schreven we recent, en daarop kwamen enorm veel reacties van lezers, die deze ervaring volmondig konden bevestigen. Gastheer Wout Huijben presenteert als vervolg daarop deze week de nieuwe menukaart.

‘De lunch- en dinerkaart zijn weer aangepast voor de zomer van 2018. Deze staat inmiddels bijna voor de deur en het weer van de afgelopen weken laat goede voortekenen zien.’ Brechtje en Diana, de twee vrouwelijke koks van restaurant Bij Wout, hebben hun inspiratie goed gebruikt om een leuke nieuwe menukaart te maken met voor ieder wat wils. En lokale gerechten zijn ook deze keer weer aanwezig.

Nieuwsgierig geworden? Reserveren kan telefonisch via 0138508300 of neem alvast een kijkje op de website.

Delen: