banner

Moergestel Fietsdorp doneert aan Wensambulance


Tijdens het vierdaags evenement Moergestel Fiets- en Wandeldorp stond de Wensambulance Brabant centraal. De opbrengsten van de nieuw uitgebrachte routes en de bingo kwamen geheel ten goede aan dit goede doel.

Voorzitter Peter van de Wouw overhandigd de cheque aan Ton van Pinxteren en Dion Schepens.

Op zaterdag heeft de wensambulance met vrijwilligers de hele dag op het Sint Jansplein gestaan, en velen kwamen een kijkje nemen en lieten zich informeren hoe de stichting werkt. Aan die werkzaamheden kan een bedrag van 491 euro worden toegevoegd, zodat de Wensambulance weer mensen in hun laatste levensfase een gelukkige mooie dag kan bezorgen.

Kijk voor informatie over WensAmbulancebrabant op: www.wensambulancebrabant.nl

Wie ook een donatiebox in de winkel, op school of in je kantine? IOf geld ophalen bij jouw evenement? Mail dan naar  info@wensambulancebrabant.nl.

 

DTZ logo low

Delen: