banner

Kunstateliers open bij EKWC op KVL Oisterwijk


Henri Swinkels, gedeputeerde voor de provincie Noord-Brabant, opent op zondag 13 mei om 14.00 de tweede Test Case van 2018. Alle inwoners van Oisterwijk zijn welkom!

Kunstwerken in plastic, wachten om gezien te worden

Meer dan 20 beeldend kunstenaars, ontwerpers en architecten vanuit de hele wereld ontvangen u in hun studio’s om inzicht te geven in de ideeën, onderzoek en resultaten. Momenteel zijn er deelnemers uit o.a. Argentinië, Brazilië en Chili. En ook zeven studenten van MBO Sint Lucas laten zien dat ze in Oisterwijk eindexamenwerk kunnen maken, net als drie studenten van de Design Academy uit Eindhoven. Studenten van Fontys (opleiding Docent Beeldende Kunst) zijn ook vanuit Sundaymorning@ekwc projecten aan het doen en laten zien wat ze tot nu toe gedaan hebben. Vanwege het grote aantal presentaties, deelnemers en bijzondere onderzoeken is deze editie Test Case XXL.Test Case XXL is vanaf 14 uur stipt te bezoeken en is gratis toegankelijk tot 16 uur.

Delen: