banner

Inspiratiepodium Oisterwijk met Ans Vrensen


Een van de gastsprekers bij het Inspiratiepodium in Oisterwijk is Ans Vrensen.

Ans Vrensen

Ans Vrensen – kleurrijke kunstenares

‘Mijn werk is een uitdrukking van mijn innerlijke belevingswereld met roots in de Oekraïne. De Oekraïne pakt mij beet, geeft mij inspiratie en stuurt mij het kunstzinnige pad op. Ik gebruik vaak kwetsbare en vergankelijke materialen om mijn visie op mens en maatschappij weer te geven. Enkele onderwerpen waarin ik mij laat inspireren: Na Tsjernobyl (Het Rode Bos), de minderbedeelde medemens en dieren. De duisternis (de duivel) en hel licht (de engel) in ieder mens blijven mij eveneens inspireren. Trouw blijven aan mijzelf resulteert vaak in het weergeven van de schoonheid van de imperfectie. Kunst is voor mij een blijvende ontdekkingsreis, die op velerlei fronten blijft broeien en bloeien.’

Het inspiratiepodium Bij de Tijd is een initiatief van de Bibliotheek Oisterwijk, en vindt plaats op maandag 14 mei van 20.00 tot 22.00 uur in Café de Tijd, De Lind 53, Oisterwijk. De entree is gratis; een vrijwillige bijdrage is welkom.

Delen: