banner

Foto’s opbouw Intents Festival Oisterwijk


Het kriebelt, het krioelt, het bloed kruipt al, de Intents Festival ‘fabriek’ draait op volle toeren!

Een overzicht van Intents festival Oisterwijk (Foto: Tom Robben).

1, 2 en 3 juni barst het muziekfestival in Oisterwijk weer los, en de opbouw van het terrein zijn onmiskenbaar opvallend begonnen. Immense bouwwerken worden uit het landschappelijke gras opgetrokken, tot hemelshoge stellages. Wat daar aan creativiteit gepresenteerd gaat worden, is nog niet bekend, maar dat het indrukwekkend wordt, zal zeker zijn.

Het is dit jaar voor de 15e keer, dat het festival plaats mag vinden, begonnen met ongeveer 800 bezoekers, oplopend tot meerdere tienduizenden liefhebbers die los gaan op hun muziek, met wereldse en ook lokale DJ’s, meerdere podia en een camping.

Tom Robben en Henny van Herck brengen u de eerste foto’s, en wij zeggen: Geniet er van!

Tot slot een leuke tip: bijbehorende party gadgets en sfeermakers zoals LED-foamsticks of de Freaky Glasses spacebrillen komen van ‘onze’ Oisterwijkse The Festival Company.

Delen: