banner

Foto expositie bij Inloop Oisterwijk


Er is weer een nieuwe expositie in het Inlooppunt. Deze keer hangen er hele bijzondere foto’s, gemaakt door Marc van Amelsvoort, de “buurman” van het Inlooppunt.

Sinds enkele jaren fotografeert Marc met veel plezier grote machines. Het Inlooppunt biedt Marc graag de gelegenheid om te exposeren. De expositie is te bezichtigen tot begin augustus. U bent van harte welkom op de openingstijden op dinsdag en donderdag van 14.00 – 16.00 uur en vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur. De koffie/thee staan klaar.

Werken van Marc van Amelsfoort aan de muur in het Inlooppunt Oisterwijk.

Foto’s die een gevoel overbrengen
“Ik was al jong in het bezit van een camera. In 2016 heb ik een digitale camera gekocht met veel meer mogelijkheden. Ik fotografeer graag in de natuur. Maar het liefste bezoek ik op open dagen bedrijven met grote machines, waar ik dan foto’s van maak. De foto’s, die hier hangen zijn gemaakt bij het Textielmuseum in Tilburg en bij KVL in Oisterwijk. Ze hebben op mij een diepe indruk gemaakt en ik hoop dit over te kunnen brengen op u als kijker,” aldus Marc van Amelsfoort.

Delen: