banner

Bijeenkomst Privacy voor Oisterwijkse verenigingen en stichtingen


Ben jij vrijwilliger bij een vereniging of stichting in de gemeente Oisterwijk? Dan ben je welkom voor een bijeenkomst over privacy. De bijeenkomst vindt plaats op 22 mei vanaf 19.30u in het Raadhuis (Lind 56, Oisterwijk). Aanmelden is noodzakelijk.

Waarom een bijeenkomst?
Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie, dus ook voor jouw vereniging of stichting. De gemeente Oisterwijk en ContourdeTwern praten je graag bij over wat de AVG inhoudt en welke 7 stappen je als vereniging of stichting kunt zetten, zodat ook jouw organisatie aan de wet voldoet.

Voor wie is deze bijeenkomst?
De bijeenkomst is bedoeld voor vrijwilligersorganisaties, verenigingen en stichtingen uit de gemeente Oisterwijk. Vanwege verwachte interesse vragen we je met maximaal 1 of 2 personen per stichting of vereniging aanwezig te zijn.

Aanmelden
De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan via www.vrijwilligersacademieoisterwijk.nl/privacy .
We zien je graag op 22 mei!

Delen: