banner

600 Euro voor flessenactie Scouting Oisterwijk


De flessenactie van Scouting Oisterwijk is weer terug van weggeweest, en wat was het een succes! Heel de Pannenschuur heeft geweten dat zij er waren en dat leverde een prachtige opbrengst op.

Tot je oren in een zak met flessen…

De fanatieke leden zamelden de afgelopen weken al flessen in, en als klap op de vuurpijl gingen zij zaterdag ook nog eens de Pannenschuur in. Gewapend met bolderkarren, winkelkarretjes en boodschappentassen gingen de scouts van alle speltakken de deuren af onder het motto: ‘Iedere statie is 1 donatie’. En dat vele beetjes veel op kunnen leveren, kwamen zij dan ook snel achter!

De vereniging zamelde een ongekende opbrengst in van meer dan €600 euro! Daarmee kan weer nieuw spelmateriaal aangeschaft worden voor toffe activiteiten en de leden zullen getrakteerd worden op een onvergetelijke afsluitdag. Scouting zamelde niet alleen in voor zichzelf, maar steunde daarmee ook nog eens een goed doel. Met de doppen van de flessen konden ze ook nog eens de Blinde geleide honden van het KNGF steunen! Scouting Oisterwijk bedankt iedereen die flessen af heeft gestaan en met speciale dank aan Emté Oisterwijk Pannenschuurplein voor de medewerking.

DTZ logo low

Delen: