banner

Speciaal concert voor vluchtelingen AZC Oisterwijk


Orkest Orventus brengt ‘Common Ground’ in Concertzaal Tilburg.

Op zondag 15 april om 14.00 uur organiseert Orkest Orventus in samenwerking met VluchtelingenWerk Zuid-Nederland en Syrisch vluchtelingenorkest Suryana het concert ‘Common Ground’ voor vluchtelingen in de Concertzaal in Tilburg. Naast vluchtelingen uit de regio Brabant zijn ook reguliere bezoekers van harte welkom om dit concert te bezoeken. Het orkest wil hiermee een warm welkom bieden voor nieuwkomers in Nederland en hen een ontspannen middag bezorgen, met ruimte voor zowel muzikale als persoonlijke ontmoeting.

Dansgroep Watan Dabke

Vóór aanvang van het concertprogramma dat Orkest Orventus zelf zal verzorgen – met diverse composities gebaseerd op de thema\’s migratie en ontmoeting – zal Syrisch vluchtelingenorkest Suryana bij aankomst bij de concertzaal een muzikaal welkom verzorgen. Het concert zal verder worden opgeluisterd door de internationale, folkloristische dansgroep Watan Dabke. Zij zullen in traditionele kledij de Arabische volksdans Dabke uitvoeren.

Na afloop van het concert is er in de foyer gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje, opgeluisterd door diverse optredens op een open podium. En voor nóg persoonlijkere ontmoetingen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan speed dates. Vluchtelingen uit de hele regio hebben zich reeds aangemeld, onder andere vanuit AZC Gilze, AZC Oisterwijk en vanuit diverse vrijwilligersinitiatieven. Het belooft een zeer inspirerende en feestelijke middag te worden.

Kaarten zijn te bestellen à €12,50. Voor vluchtelingen wordt het mogelijk gemaakt dit concert gratis te bezoeken. Wilt u dit concert bezoeken, kent u vluchtelingen waarvoor u het mogelijk wilt maken om dit concert te bezoeken of wilt u concertkaarten voor vluchtelingen doneren? Neem dan contact op met kaartverkoop@orventus.nl.

DTZ logo low

Delen: