banner

Poepspeuren in Oisterwijk


Koning, keizer, admiraal poepen doen we allemaal. En dat is bij de dieren in het bos niet anders. Want alle levende wezens hebben voedsel nodig en de resten van de maaltijd komen er dus altijd ook weer uit. Word op 2 mei poepspeurder in het Oisterwijkse bos!

Speurneussen in het Oisterwijkse bos

Poepspeurders
Ga mee het bos in met een boswachter die alles weet over poep. Onderweg leer van alles over bijvoorbeeld vorm, grootte, kleur en functie. We onderzoeken poep met een poepspeurkaart en doen een poepspel.

Ga ook mee!
Deze activiteit is speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar zonder hun ouders en vindt plaats op woensdag 2 mei. We verzamelen om 13:30 uur bij het bezoekerscentrum in Oisterwijk en rond 15:30 uur zit de middag erop. Leden van Natuurmonumenten en OERRR betalen 4 euro voor deze activiteit, voor niet-leden kost de activiteit 7 euro. Alle kinderen die meegaan, krijgen gratis het mooie Doe Boek van Het Groene Woud.

OERRR is overal
Een stap buiten de deur, is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur naar je glimlacht. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken.

Delen: