banner

Oisterwijkse schrijft boek over burn-out


Oisterwijkse Barbara ter Huurne heeft een boek geschreven over Burn-out, de titel: Pimp je perceptie.

Hierin wordt op praktische wijze inzicht  gegeven over wat realiteit is en hoe deze realiteit te regisseren is naar het hoogst haalbare geluk.

Barbara ter Huurne

M.I.N.D.S.E.T. staat voor meten, inzien, nu, dromen, sturen, energie en transformatie. De lezer wordt in Pimp je perceptie op een pragmatische manier geleerd perceptie te evolueren naar een andere realiteit door middel van deze M.I.N.D.S.E.T.-methode. Het complete spectrum, van wetenschap tot aan spiritualiteit, wordt belicht op een behapbare manier voor de lezer. Met dit boek kan de lezer met oefeningen en praktische kennis grootse veranderingen bewerkstelligen. Barbara: “Het is een no-nonsense boek, to the point, voor mensen die willen veranderen vanuit de behoefte om een andere realiteit voor zichzelf te creëren en daar ook het werk voor willen doen. Het boek leert mensen dat realiteit geen werkelijkheid is maar perceptie.”

Jeugd
Barbara was jarenlang een echte carrièretijger. Op haar 23e stuurde ze als projectmanager een digitaliseringsproject en team aan. Als ambitieuze, getrouwde vrouw met jonge kinderen kreeg zij in 2013 echter de rekening voor haar disbalans in energie. Haar carrière en bijbehorende weerstand triggerden een burn-out. De oorzaak van haar burn-out had oorsprong in haar jeugd. Opgegroeid in een ‘gebroken’ gezin waar verslavingen en depressie haar omringden, heeft Barbara geleerd verdriet en pijn om te zetten in kracht. Barbara: “Het is als een natuurlijk iets voor mij geworden om verdriet en pijn als voedingsbodem te gebruiken. Als bodem voor persoonlijke en professionele groei. Als ik dit niet had gekund, had het heel anders met me afgelopen kunnen zijn. Daarom is het mijn missie mijn kennis en ervaring te delen door te spreken, schrijven en trainen. Mijn bijdrage om de wereld een stukje mooier te maken.”

Het boek is verkrijgbaar in de gerenommeerde boekhandels en online te bestellen.

Delen: