banner

Nostalgische kermis Oisterwijk geopend


De Oranjevereniging Oisterwijk heeft vanmiddag de Nostalgische Kermis  geopend!Burgemeester Hans Janssen mocht de knoppen bedienen.

Burgemeester Janssen mag de eerste ronde van de kermis starten (Foto: Joris van der Pijll).

Volgens de burgemeester heeft Oisterwijk dit weekend ‘het mooiste evenemententerrein van Brabant, of in ieder geval de mooiste en grootste nostalgische kermis van de BeNeLux!’ Voorzitter van de oranje Vereniging Kees van Dongen was bij de opening trots, dat alles klaar was voor een mooi weekend, en de samenwerking met de centrumondernemers en horeca dit alles mogelijk had gemaakt. ‘Alleen het weer kan nog tegen zitten, maar als we de voorspellingen zien, moet ook dat goed komen.’

Het centrum van Oisterwijk barst dit weekend van de activiteiten. Naast de kermis, start vanavond het koningsfeest met live muziek, er zijn komende dagen overdag activiteiten, en het feest duurt voort tot en met zondag.

Kermis openingstijden:
26-4 14-22 uur
27-4 10-22 uur
28-4 12-22 uur
29-4 12-21 uur

Lees en zie meer:

 

 

Delen: