banner

Nieuw ontmoetingsfeest in Wijkcentrum De Coppele


Oproep voor inwoners van het Westend: ontmoet Nieuwkomers!

Meezingen mag bij het ontmoetingsfeest in het Westend

Nieuwkomers zijn vluchtelingen die in Nederland mogen blijven wonen. Ook in de verschillende wijken van Oisterwijk wonen nu nieuwkomers. Zij willen graag volop meedoen in de Oisterwijkse samenleving en leren daarom Nederlands spreken en schrijven en proberen werk te vinden.

Woont u in het Westend en wilt u Nieuwkomers ontmoeten? Dat kan op zondag 15 april vanaf 14.00 uur in wijkgebouw de Coppele. De Stichting Oisterwijk Centraal organiseert daar een intercultureel Ontmoetingsfeest waar u van harte welkom bent. Er is muziek en lekker eten uit verschillende landen. Kom gerust even buurten, de entree is gratis. Wel vragen wij u even aan te melden bij info@stichtingoisterwijkcentraal.nl of te bellen naar 06 5139 0180.

DTZ logo low

Delen: