banner

Koningsdag feesten in Moergestel (+Film)


Ook dit jaar viert Moergestel weer Koningsdag. Met een uitermate klein comité is toch een mooi programma opgesteld.

Zo start als vanouds om 10.00 uur de Oranjeviering in de kapel van Park Stanislaus. Deze viering wordt muzikaal begeleid door het koor Cantate Domino. Na de mis speelt Muziekvereniging Prinses Juliana op de binnenplaats het Wilhelmus. Zij vervolgen hun tocht om 12.00 uur naar basisschool De Vonder, waar zij met de versierde fietstocht door het dorp trekken.

Koningsdag in Moergestel.

Om 13.00 uur vindt de onthulling plaats van het standbeeld van ‘de schoenmaker’ en presentatie van het nieuwe plantsoen, waarna om 13.15 uur de attracties op het “Oranjeplein” open gaan. Ook aan de ouders is gedacht: in Den Boogaard kunnen zij onder het genot van een gezellig muziekje, een hapje en een drankje nuttigen. Deze gezelligheid op het plein duurt tot 17.15 uur, maar gaat verder in D’n Boogaard met een kinderdisco die tot ongeveer 18.00 uur duurt. Vervolgens geeft de band Qnøt een optreden op het hoofdpodium in D’n Boogaard.

Om 21.15 uur sluit de dan hopelijk geslaagde Koningsdag 2018 af.

 

Om in de stemming te komen, een vooraankondiging van Moergestel TV:

Delen: