banner

Koffieconcert en zondagse Jazz in Tiliander Oisterwijk


Zondag 15 april begint de dag met een koffieconcert, en ’s middags een heerlijk stuk Jazz in Tiliander Oisterwijk.

Koffieconcert

De AMPA Bigband

De ‘AMPA Big Band’ van de Fontys Hoge School voor de Kunsten bestaat uiteraard voornamelijk uit studenten van het FHK in Tilburg. Onder leiding van de nieuwe band leider ‘Martijn wil de Big Band ook een nieuwe weg in slaan. Een zo gevarieerd mogelijk programma ten gehore brengen om u te laten ervaren waar toe een big band allemaal in staat is en dat een Big Band nog steeds zeker ‘HIP’ kan zijn. Het Koffieconcert van de AMPA Bigband is te bezoeken op zondag 15 april om 11.00 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €5,-.  Bestel hier je tickets!

New Orleans Jazz Trio ‘The Buddy’s’

Het New Orleans Jazz Trio ‘The Buddy’s’ is opgericht op 22 november 2008. Het trio legt zich toe op de vertolking van de originele New Orleans Jazz. Een jazztrio wat op een unieke wijze akoestisch, een stukje nostalgische jazz brengt zoals dat heden ten dage nog maar sporadisch vertolkt wordt. New Orleans Jazz Trio ‘’The Buddy’s’ is te zien op zondag 15 april om 15.00 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013-207 3333

 

Delen: