banner

Inspiratiepodium Oisterwijk met Yvonne & Willy


Twee van de gastsprekers bij het Inspiratiepodium in Oisterwijk zijn Yvonne & Willy.

Yvonne & Willy

Yvonne & Willy – creatieve verzorgers

Willy van Hijfte is docent handvaardigheid, werkte voorheen als remedial teacher met o.a. mensen met een beperking en is zelfstandig kunstenaar. Willy legt bij haar werkzaamheden het accent op de dagbesteding en het creatief bezig zijn met mensen; ze willen mensen een fijne dag bezorgen!

Yvonne Petit is fysiotherapeut en bekend met het revalideren van mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel). Yvonne richt zich op sport, beweging en fysiotherapie.

Het inspiratiepodium Bij de Tijd is een initiatief van de Bibliotheek Oisterwijk, en vindt plaats op maandag 14 mei van 20.00 tot 22.00 uur in Café de Tijd, De Lind 53, Oisterwijk. De entree is gratis; een vrijwillige bijdrage is welkom.

Delen: