banner

Historisch boek voor en door Oisterwijkers


Help je mee? Met je foto’s van zolder en verhalen van vroeger?

Wie zijn deze mensen, wie woonde er in dat huis, en vooral, wat hebben ze samen meegemaakt…

Ad en Henny Smarius, Peter Deen, Huub Groenland en Marcel van den Boogaard, allen uit Oisterwijk, hebben het initiatief genomen een boek te gaan samenstellen uit anekdotes en foto’s van vroeger, afkomstig van en over de Oisterwijkers. Het moet een verzamelboek worden met een weergave van verleden en heden. De opbrengst van het boek, gaat naar Oisterwijkse goede doelen.

‘Gezellig zijn ze, die feestjes met de anekdotes over opa of oma, een oom, je vader, zus, je clubje, vereniging of een vroegere kameraad, verhalen over hoe leuk het was op dat festival of dat grote zangfestijn. We smullen ervan om herinneringen of gebeurtenissen te delen met elkaar. Hoe mooi zou het zijn om deze belevenissen vast te leggen in een boek, een bijzonder boek, door en voor Oisterwijkers geschreven?’

Oproep
U hebt vast ook foto’s in huis waar een verhaal aan vast zit. Foto’s van mensen uit het verleden, maar van nu! Haal uw fotoboeken of die oude doos eens uit de kast en kijk of er tussen al die herinneringen boekwaardige items zitten en stuur het in. Het moeten fot’s met een verhaal zijn, en niet al eerder in een boek verschenen.

Stuur uw inzendingen of vragen naar boek.oisterwijk.vh@gmail.com

 

 

Delen: