banner

Bezoek Repelsteel in Natuurtheater Oisterwijk


Het bekende sprookje, Repelsteel, van het ‘niemand weet…’ binnenkort in het mooie Natuurtheater in Oisterwijk!

Repelsteel in het Oisterwijkse Natuurtheater

Theatergroep Trappaf stond de laatste jaren in het Oisterwijkse openluchttheater met muzikale producties als Aladdin, De Tovenaar van Oz, Puk en Muk en de Bulderende Berg, De Drie Musketiers en Opa Don Quichot. Goedbezochte en als fantastisch genoemde voorstellingen voor álle leeftijden. De Theatergroep is voor 2018 van start gegaan met haar nieuwe productie Repelsteel.

’n Alom bekend verhaal uit de sprookjesboeken lag ten basis aan het nieuwe toneelspel. Maar, zoals zo vaak met sprookjes, is ons altijd de ‘zoete, gekuiste, halfware’ geschiedenis opgedist. Zo ook met Repelsteeltje. Tijd voor het ware verhaal! U wordt van harte uitgenodigd bij dit muzikale toneelspel voor alle leeftijden! Door de muzikanten en spelers, die het script volgen van Diana Hamers en Marjolein van der Horst, en onder regie staan van Loes Lommerse, met de muziek van Ron van Riel.

10, 13, 20, 21 en 27 mei om 14.30 uur, 26 mei om 19.00 uur, de entree bedraagt € 5,-

Delen: