banner

Bezoek de Jaarmarkt in Oisterwijk en Moergestel


Zondag 6 mei is Moergstelse Jaarmarkt; op zondag 29 juli volgt de jaarmarkt in Oisterwijk.

Bezoek de Jaarmarkten in Oisterwijk en Moergestel

Moergestel

Zondag 6 mei is de 41ste Moergstelse Jaarmarkt in het centrum van Moergestel. Nog altijd een van de eerste jaarmarkten van het seizoen en ook een van de drukste. U kunt snuffelen bij meer dan 200 kramen met een gevarieerd aanbod. En ook dit jaar zullen er weer standwerkers van de partij zijn. Tijdens uw bezoek is het bovendien goed vertoeven op een van de gezellige terrassen die zich aan de markt bevinden.

De markt begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Volg voor het parkeren de borden bij binnenkomst in Moergestel. Natuurlijk is ook dit jaar weer zowel het parkeren als de entree gratis. Al met al dus genoeg redenen om zondag 6 mei Moergestel te bezoeken.

Oisterwijk     

Jan streept, daar waar Peter zegt dat het moet… samen met vele vrijwilligers bouwen ze aan de jaarmarkt (Foto: Joris van der Pijll).

Op zondag 29 juli 2018 van 10.00 tot 17.00 uur vindt de 47ste editie van Jaarmarkt Oisterwijk plaats. Het centrum van Oisterwijk wordt omgetoverd tot een koopparadijs. De straten worden gevuld met honderden marktkramen en verkoopwagens. Daarnaast gaan tientallen standwerkers strijden om de Henk Rozen Wisselbokaal. Er is vertier voor jong en oud. Voor de kinderen zijn diverse kinderattracties aanwezig. Dus komt allen de laatste zondag van juli naar Oisterwijk en zegt het voort…

 

 

 

Delen: