banner

Verkiezingen: Partijen in gesprek over Vertrouwen en Communicatie


Door Lovo worden wekelijks politici in beeld gebracht die ingaan op wat inwoners op straat aan onderwerpen hebben ingebracht.

Bij de opname van deze programma’s kwam een eerste indruk naar boven, dat de partijen het veel met elkaar eens zijn. Of dat ook echt zo is, en of de programmamakers van Lovo er in slagen aan de kijker daaruit de voorkeuren en partij kleuren te tonen, kan eenieder wekelijks zelf bekijken:

In aanloop naar de verkiezingen volgt er wekelijks een uitzending van Lovo. Op maandag 19 maart wordt om 20.30 uur live vanuit Den Boogaard het lijsttrekkersdebat uitgezonden door Moergestel TV, vooraf is er donderdag 15 maart vanaf 19.00 uur het programma De Voorronde, met diverse vragen en stellingen. Op 21 maart volgt om 21.00 uur live via Lovo de verkiezingsavond, met de eerste resultaten vanuit de stembus. In de Nieuwsklok en op Oisterwijknieuws.nl in aanloop naar de verkiezingen opvallende nieuwsberichten, een overzicht van standpunten, de deelnemende partijen en hun koplopers in beeld.

Volg dit alles, met tevens een digitale stemwijzer, via onderstaande links:

Delen: