banner

Resultaten Oisterwijks Karate


Afgelopen zaterdag is Kayleigh Vermetten, samen met haar moeder/coach Bianca Vermetten, afgereisd naar Stadskanaal ( Groningen) om mee te gaan doen met het Open Bruinsma Toernooi.

Kayleigh Vermetten op 1

Dit Toernooi bestond uit de onderdelen kata en kumite en Kayleigh heeft met beide onderdelen mee gedaan. Op het onderdeel kata trof zij de (sub)top van het Nederlandse karate, in haar klasse, en zij wist zich goed staande te houden. Op dit onderdeel werd zij 4e. Daarna mocht zij de karatehandschoenen aandoen om te \”vechten\” in de kumite poule. Sterke tegenstand maakte het mooie wedstrijden om te zien en met overmacht won Kayleigh al haar partijen en werd uiteindelijk poulewinnaar! Dojo Furinkazan is trots op haar behaalde resultaat.

Zondag 11 maart met 7 leerlingen naar Eindhoven gegaan om mee te doen met het 33e mini ElHatri toernooi. Kayleigh Vermetten 2e plaats Kumite en 3e plaats Kata, Femke van den Brekel 1e plaats Kata,Styn van Berkel 3e plaats Kata, Naiche Sikteuboen 2e plaats Kata en Noor van Spreeuwel 1e plaats Kata. Ondanks een goede inzet was er helaas geen eremetaal voor Teun Spijkers en debutant Mila Oostendorp.

Delen: