banner

Ouderwets Halfvastenfeest in Oisterwijk


Het laatste bal van carnaval 2018 staat op de agenda. Halfvastenbal bij c.v. De Zotte Mulders. Zondag 11 maart gaan ze er met z’n alle nog één keer een feestje van maken. Zorg dat je erbij bent bij de afsluiter van carnaval 2018.

Prins Teunis voorop in de polonaise (Foto: Masja Vlaminckx)

‘Wij nodigen daarom heel Döllekesgat uit voor ons halfvastenbal op zondag 11 maart in Cafe-zaal ’t Molentje, aanvang 14.30 uur. Dit jaar geen uitreiking van de grote onderscheidingen, maar deze middag hebben we in een nieuw jasje gestoken met een feest-DJ en artiesten. Een van de artiesten is de Tilburgse zanger Bart Schuermans ft. cv jè jè tis wè. Vorig jaar scoorde hij een grote carnavalshit met zijn nummer “Een groot feest”. Een 2e plaats bij de carnavalsverkiezing van Puur NL en de 1e plaats tijdens het Kruikenzeikersfestival. Daarna dook hij opnieuw de studio in om een opvolger te maken voor dit succes, het resultaat: ”Zeg nooit, dit wordt de laatste!” Een heerlijk nieuwe plaat maar wel met het authentieke geluid van vroeger die het gevoel van het ouderwetse carnaval weer helemaal terug brengt. Ook zijn we trots dat de jongens van Vèrrèkkes Blààuw op ons halfvastenbal komen, winnaar dit jaar van het Brabants Kraokfestijn met hun carnavalskraker “Diksie”. Een gezellige enthousiaste groep mannen die overal waar ze komen de tent op z’n kop zetten.

50 Jaar

Bijna een halve eeuw Zotte Mulders, Dè mende nie!
Nog ruim een jaar en dan is het een feit, De Zotte Mulders vieren dan samen met Döllekesgat 50 jaar carnaval!

Delen: